AL PAĆINO PONOVO SAMAC

“Iskreno, nakon rastanka nisam imala mnogo toga da odnesem sa sobom, jer mi je Al Paćino na poklon kupovao samo cveće”, rekla je za izraelske medije 43-godišnja glumica Meital Dohan. 

Time je stavljena tačka na dvogodišnju vezu između legende Holivuda koji je uplovio u 79 godinu života, i izraelske filmske dive, koja je primetila da “je razlika u godinama ipak prevelika i pored njene velike ljubavi”.

Očito razlika u godinama nije bila najvažnija.

“Kako bih vam to rekla na pristojan način: on nije voleo da troši novac na mene”, napomenula je izraelska glumica u intervjuu magazinu “Lalsha”, prenosi “The Times of Israel”.

Priča o rastanku poznatog holivudskog para rasplamsale su se nakon što se Al Paćino na nedavnoj ceremoniji dodele Oskara pojavio sam.

“Teško je biti sa tako starim čovekom, čak i ako je u pitanju Al Paćino. Pokušavala sam da opovrgnem takve tvrdnje, ali sada moram da priznam – on je naprosto starac. Nedavno smo se posvađali i ja sam ga ostavila, ali ga zaista iskreno volim i ponosna sam na to što sam bila uz njega kada mu je bilo potrebno, kao i što sam bila deo njegove epohe na neki način”, zaključila je izraelska TV zvezda koja se pre nekoliko godina preselila u Sjedinjene Države kako bi nastavila svoju filmsku i glumačku karijeru.