BEND ALISA SLAVI 35. ROĐENDAN

Tamo gde su počeli – nastavljaju. Legendarna pop-rok grupa Alisa održaće ove subote, 17. decembra, koncert u Domu omladine Beograda, kojim će obeležiti 35. rođendan.

Interesantno je da je ovaj bend prvi put nastupio baš u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Koncert nosi naziv novog, duplog CD-a „Najbolje iz zemlje čuda”.  Ovaj nosač zvuka nedavno je objavila izdavačka kuća PGP-RTS u saradnji sa Jugodiskom. Na tom izdanju nalaze se 24 pesme grupe Alisa, kao i dva singla koja je ovaj bend snimio u poslednje tri godine.

Na koncertu će fanovi moći da čuju mnogo pesama koje su voleli i vole: „Sanja“, „Kesteni”, „Blago onom ko te ne sanja”, „Da li si čula pesmu umornih slavuja“, „Posle devet godina”, „Ljubicu te tako”, „Skidam košulju da legnem”, „Sećanja“… Većina tih pesama biće izvedena u originalnim aranžmanima.

„Ipak, Alisa je sa dva nova mlada člana, violinistkinjom i gitaristom, dobila neku novu energiju i bogatstvo zvuka“ kaže bend, najavljujući i neka malo drugačija izvođenja starih pesama.

Kao gosti na koncertu nastupiće Ivana Ćosić, jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima, kao i mladi talentovani gitarista Aleksa Danić.