BEOGRAD DOBIJA DRIVE-IN BIOSKOP NA ADI!

Bioskopska priča u Beogradu nastavlja da živi! Nakon pokretanja kućnog bioskopa MOJ OFF koji je bioskope preselio u domove građana, Kombank Dvorana  je u saradnji sa Gradom Beogradom, priredila još jedno iznenađenje, ovoga puta preselivši bioskop na beogradsku Adu Ciganliju!

Kao u holivudskim filmovima, Beograđani će tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene naslove moći da gledaju pod zvezdanim nebom na Parkiralištu na Adi, koje će  biti pretvoreno u „Drive in bioskop Ada Beograd“.

Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila. Beograđani će na ovaj način imati priliku da uživaju u „sopstvenom filmu“ gledajući filmske priče pod vedrim nebom iz svojih vozila.

Planirano je da filmovi budu besplatni od 01.  juna do 01. jula, nakon čega će se ulaznice za filmove naplaćivati.


U znak zahvalnosti i solidarnosti sa građanima prestonice, prve nedelje rada Drive in bioskopa svake večeri će biti prikazivani filmovi, dok će nakon 07. juna , pa do kraja leta za prikazivanje filmova biti rezervisani sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Kompletan repertoar, kao i film otvaranja biće poznati sledeće nedelje, a o terminima filmskih projekcija gledaoci će moći od 01.juna svakodnevno da se informišu na sajtu Kombank Dvorane.