BLIŽI SE PREMIJERA POSLEDNJEG KREJGOVOG BONDA

Što je bliži april i datum kada će širom planete krenuti prikazivanje filma No Time To Die, Danijel Krejg sve više okupira društvene mreže i news sajtove!

Naravno, velika većina obožavalaca smatra da je najboljem Bondu svih vremena (kako mnogi smatraju) potrebno ispuniti apsolutno sve želje kako bi snimio i 26. nastavak franšize.

Ipak, činjenica je da je Krejg (barem se tako tvrdi) podneo “neopozivu ostavku”. Iako je, podsetimo se, to već uradio pre početka snimanja ovog nastavka. Setimo se samo izjave da bi “radije sam sebi polomio obe noge nego glumio u 25. nastavku filmskog serijala o najpoznatijem tajnom agentu svih vremena”.

Kako bilo, pogledajte najnoviji trejler za film u kom će se pojaviti i Rami Malek, glumac kog su prošle godine svi obožavali zbog mega-hita Queen i njegovog glumačkog ostvarenja i otelotvorenja pokojnog Fredija Merkjurija.

Radnja filma se i dalje čuva u strogoj tajnosti, a prema informacijama koje su plasirali producenti, samo reditelj, Keri Fukunaga zna kako će se završiti 25. nastavak Bonda: razlog za to je veoma jednostavan – snimljene su čak tri verzije kraja filma.