DANIJEL KREJG IPAK OSTAJE BOND?

 

Nije vreme za umiranje? Hmmm… Možda bi bolji naslov bio Nije vreme da se odreknem tih velikih honorara… Da, da, naravno, svi znaju da je Danijel Krejg još 2015, posle filma Spektre, izjavio da više nikad neće da igra u filmovima o Džejmsu Bondu. “Radije ću ruke da polomim nego da snimam to…” A onda je promenio pesmu zahvaljujući honoraru. 

Premijera filma No Time to Die (Nije vreme za umiranje) je umesto na proleće, zbog epidemije koronavirusa pomerena za novembar, a Krejgu u karijeri nije potrebno da ostane upamćen kao Bond koji je napustio serijal za vreme širenja smrtonosnog virusa.

Zbog toga je Krejg razgovarao sa svojim PR timom i naložio im da prestanu da promovišu film kao poslednji Krejgov doprinos najprofitabilnijoj filmskoj franšizi.

Najčitaniji britanski tabloid The Sun navodi da sam Danijel Krejg ponovo razmišlja o svojoj odluci da se povuče iz daljih snimanja Bonda:

“Mislim da Danijel nije završio sa radom na Džejmsu Bondu i pored njegovih prethodnih tvrdnji. Bio je u istoj poziciji pre četiri godine, kada je Spectre prikazan u bioskopima. Setite se, tada je vrlo jasno govorio da neće više snimati filmove o agentu 007. Sve će zavisiti od toga kako će najnovije ostvarenje biti primljeno od strane publike. Sve su prilike da će ovaj film biti najprofitabilniji do sada. Ako se moja tvrdnja ispostavi tačna, uveren sam da će Danijel nastaviti da snima serijal o agentu 007”, tvrdi izvor tabloida The Sun.