DONACIJA ZA STARIJE BEOGRAĐANE – 8.000 knjiga!

Kako bi oplemenila i olakšala dane izolacije, izdavačke kuće Laguna i Vulkan donirale su Gradu Beogradu 8.000 knjiga, koje će biti poklonjene starijim Beograđanima.

Zamenica predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović zahvalila se Laguni (koja je donirala 5.000 naslova) i Vulkanu (3.000 knjiga) na velikoj i vrednoj donaciji, kao i na humanosti, koja je u ovom teškom trenutku značajna za prestonicu i za sve njene starije sugrađane.

„Donirane knjige pomoći će starijim sugrađanima da prebrode teške trenutke, ali će im isto tako omogućiti da to vreme iskoriste što kvalitetnije i na edukativan način“, rekla je Andrea Radulović, dodajući da je ovo samo početak sjajne saradnje.

I gradski sekretar za kulturu Ivan Karl pozdravio je ovaj, kako ga je nazvao, plemeniti, kulturni i društveno odgovorni gest.

„Ove knjige će biti distribuirane širom Beograda i verujem da je ovo samo početak, da će se i ostali priključiti i da ćemo imati još ovakvih akcija u narednom periodu“, rekao je Ivan Karl.