dRUMELODY: NEŠTO SASVIM NOVO

Početkom jula, Berin Tuzlić, u muzičkim krugovima poznat po pseudonimu dRUMELODY – istaknuti sarajevski DJ i perkusionista promovisao je svoj novi spot za numeru „Organ” i kroz muziku kritikovao današnju borbu za opstanak.

Kao i do sada, Berin Tuzlić kombinuje elektroniku, prepoznatljivi vizuelni identitet i lyrics koji daje dušu samoj traci.

 

Ambijent koji dRUMELODY stvara neće vas ostaviti ravnodušnim, već navesti da razmislite o borbi za opstanak što i jeste poruka koju je umetnik ovo prilikom šalje.

„Da li je smo se ikad zapitali koji su svi izazovi u borbi za opstanak, pogotovo naših žena, u kakvim uslovima i sa kakvim profilima ljudi se susreću. Imamo li osećaj, jesmo li spremni na kritiku ili smo osuđeni da se svim sredstvima borimo za opstanak”, kaže Tuzlić.

Ovaj autentični umetnik koji spaja DJ-ing, električni bubanj, ali i sintetičke vokale stvara jedinstvenu LIVE verziju koju treba doživeti. Zato na sledećem nastupu u Beogradu nikako nemojte propustiti da čujete nešto potpuno drugačije, osetite vibracije koje vode u druge svetove i oduševite se jedinstvenim performnsom Njegovi nastupi jednostavno se moraju doživeti u specifičnom okruženju!