DŽEGER ODGOVORIO MAKARTNIJU: MI JOŠ SVIRAMO, VI VIŠE NE POSTOJITE

“Bitlsi su bili bolji”, kratko je u intervjuu Pol Makartni nedavno rekao Hauardu Sternu:

“Stonsi su ukorenjeni u bluzu. Svaka njihova pesma mora da bude povezana sa bluzom. Mi smo bili veći influenseri. Postoji mnogo razlike, volim Stonse, ali moram da vam kažem: Bitlsi su bili bolji”.

Prilikom promocije novog singla Rolingstonsa – Living in a Ghost Town (Živeti u gradu duhova) – Mik Džeger i Kit Ričards su bili u prilici da odgovore Mekartniju tokom Epl Mjuzik Šoua Zejna Louva:

Pol je srce”, odgovorio je Džeger kroz smeh. “To je tako smešno. Ali, očigledno je da nema nikakve konkurencije. Rolingstonsi su veliki koncertni bend koji je nebrojeno puta tokom nekoliko proteklih decenija nastupao na turnejama po najvećim arenama i stadionima. Bitlsi to nikad nisu uradili. Rasturili su se pre nego što je biznis sa rok turnejama uopšte razvijen”, precizirao je on:

“Počeli smo da sviramo po stadionima sedamdesetih godina prošlog veka i to još uvek radio. Postoji velika razlika između naša dva benda: Jedan od njih još uvek svira turneje širom sveta pred desetinama hiljada gledalaca na svakom koncertu. Drugi bend ne postoji“.

IZVOR: Rollingstone