FAST & FURIOUS 9 ZAKOČIO ZBOG KORONE

 

Više je nego očigledno da će holivudska industrija snova pretrpeti ozbiljan udarac zbog virusa COVID 19, a prvi rezultati se tek stidljivo prikazuju kroz otkazivanje raznih premijera, kao što je bio slučaj sa 25. Bondom, koji je prvi “povukao nogu”.

Fast & Furious franšiza donela je odluku da pomeri premijerno prikazivanje novog, devetog nastavka filmskog serijala koji se bavi ludim automobilima i ludom vožnjom – za april sledeće godine!

“Osećamo svu vašu ljubav i očekivanja koja imate od sledećeg poglavlja naše sage. Zbog toga nam je posebno teško da vas obavestimo da smo morali da pomerimo premijeru filma. Postalo je više nego jasno da publika širom sveta neće moći da ga vidi u maju ove godine. Doneli smo odluku da pomerimo globalnu premijeru za april 2021, dok će publika u Severnoj Americi videti film 2. aprila. Iako znamo da postoji razočarenje među vama zbog toga što ćete na film morati da čekate malo duže, naša glavna briga je vaša bezbednost. Ovakva odluka omogućiće da svi članovi naše velike porodice istovremeno osete čari novog poglavlja. Vidimo se sledećeg proleća”, navodi se u saopštenju producenata franšize Fast & Furious.