JONAS BLUE STIŽE NA 20. EXIT!

Proslava 20 godina Exita, planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, postala je bogatija za još jednog headlinera s velikim talentom za stvaranje hitova. Britanski muzičar i producent Jonas Blue potvrdio je svoj nastup na glavnoj bini festivala.

Upravo je Jonas, nakon Davida Guette, DJ Snakea i Tyge, još jedna zvezda ovogodišnjeg Exita čiji su pregledi hitova iz poslednjih nekoliko godina na You Tube-u prešli impresivne tri milijarde!

Talentovani Britanac upisao se na moćan spisak svetskih i regionalnih zvezda koje će ovog jula stići u Novi Sad, a na kojem su već Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, i stotine drugih, kojima se uskoro pridružuje još imena!

Blue, engleski DJ, producent i tekstopisac je postao superpopularan 2015. godine, kada je njegova dens-pop verzija pesme „Fast Car“ Tracy Chapman ugledala svetlo dana u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ova obrada postala je ogroman hit, a sledile su je jednako uspešne „Perfect Strangers“, „By Your Side“, „Mama“, „Ritual“, i „Polaroid“, koje ovaj izuzetni muzičar donosi na Exitovu proslavu u Novi Sad.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent regularnih ulaznica po promo ceni od 6.990 dinara, uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu, kao i limitiran broj jednodnevnih ulaznica, čiji je početak prodaje oborio festivalske prodajne rekorde. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.