KO SMO I ŠTA HOĆEMO

Zapravo je jednostavno: u današnjem, možda za nekoga suludom i nepodnošljivom vremenu, potrebno je dobrih vesti. A vesti o kulturi su, barem mi tako mislimo, vesti koje mogu da živote svih nas učine boljim. 

Upravo zato smo napravili portal Kultura 381 posvećen kulturi i umetnosti – u najširem mogućem smislu.

Da se razumemo: Nismo u prilici da budemo elitisti i da se bavimo samo (recimo) alternativnu kulturu. Mi želimo od ovog posla da živimo.

Zbog toga će na našem sajtu biti mesta ne samo za najnovije događaje u bioskopima, koncertnim dvoranama, pozorištima, galerijama i knjižarama, već i za informacije iz sveta mode, modelinga, zdravog života, arhitekture…

Ako želite da nam javite šta se interesantno dešava u vašem gradu, javite nam! Ako imate događaj koji vi organizujete – javite nam! Pokušaćemo da pronađemo mesto za sve vas.

Iza sajta Kultura 381 stoji ekipa iskusnih novinara, na čelu sa glavnim urednikom Aleksandrom Bećićem. Aleksandar je u novinarstvu, kako imamo običaj da kažemo “od prošlog milenijuma”. Najbolja stvar – to je istina. Zaista je počeo da se bavi novinarstvom 1986. godine.

Čitajte portal Kultura 381. Trudićemo se da vas ne izneverimo.

Ovaj portal je nastao kao projekat organizacije LIBERLAND  ART koji su vodili ALEKSANDAR  BEĆIĆ  i  KARLO ASTRAHAN u sklopu kulturno obrazovne radionice pod imenom KULTURA  U FOKUSU koja se održavala tokom januara  2019 godine u Beogradu u prostorijama biblioteke Milutin Bojić.

Portal deluje svakodnevno i neprofitnog je karaktera.

Na portalu postoje  šest  rubrika i dvanaest podrubrika : Knjige, Scena, Muzika, Umetnost, Vesti i Intervju,  Portal promoviše kulturu i umetnost.