KRISTIJAN BEJLI OTKRIVA: AMERIČKI PSIHO JE RAĐEN PO UZORU NA TRAMPA!

Poznati holivudski glumac Kristijan Bejl, koji je nedavno učestvovao u obeležavanju 20. godišnjice snimanja Američkog Psiha, kaže da bi njegov lik, psihotički investicioni bankar Patrik Bejtmen, da je kojim slučajem stvaran, najverovatnije išao istom putanjom kao i Donald Tramp!

Bejtmen, koji je ubitačna, monstruozna parodija japija na Vol Stritu opterećena statusom, bio je veliki Trampov obožavatelj! Zaista, u knjizi Breta Istona Elisa iz 1991. na osnovu koje je Američki Psiho snimljen, Bejtmen zaista idolizira Trampa, koji je u tom trenutku bio samo biznismen; još nije došao do toga da postane domaćin rijaliti šou programa (The Apprentice – Pripravnik) a o kandidaturi za predsednika SAD verovatno nije ni razmišljao.

Bejtmen oponaša Trampa u svakom pogledu i svakom trenutku – osim kada je zauzet ubijanjem.

 

Kristijan Bejl je objasnio kako je o Bejtmenu razmišljao kao o vanzemaljcu koji se slučajno spustio na našu planetu i pokušao da se uklopi i uspe u svakom trenutku – tako što se ugledao na moćne ličnosti kao što su Donald Tramp ili Tom Kruz:

“Zaista, razmislite malo: da se neko u to doba spustio na našu planetu i pokušao da se uklopi, gledao bi u alfa mužjake: kulturni alfa mužjak tog vremena zasigurno je bio Tom Kruz. Što se tiče poslovnog alfa mužjaka Donald Tramp je bio model koji bi u vama u tom trenutku izazivao reakciju tipa “OK, ja moram da budem ovakav”. Zato i mislim: da je Bejtmen danas na ulicama – verovatno bi dobio inspiraciju da se kandiduje za predsednika.”

Bejli se nije zaustavio na tome:

“Zamislite samo predsednika Bejtmena kako sklanja telo ubijenog ispod svog stola u Ovalnoj kancelariji?…

Čisto da vas podsetimo: u avgustu prošle godine, Ivanka Tramp je otkrila kako je obožavala Bejla kao Bejtmena u Američkom Psihu:

“Kad sam bila mlađa, obožavala sam ga. On je bio idealan čovek za mene”, rekla je Ivanka.