LAZAR BODROŽA DOVODI MEGAN FOKS U SRBIJU

Ko je mislio da će Ederlezi Rajzing biti usamljeni pokušaj pravljenja SF filma u našoj kinematografiji – grdno se prevario. 

Lazar Bodroža je završio pripreme za snimanje filma Aurora, u kom će, sudeći po pisanju beogradskih medija, jednu od glavnih uloga igrati ni manje ni više nego Megan Foks.

Bodroža je za Tanjug otkrio da će u Srbiji snimati “mali holivudski film” s velikom svetskom zvezdom, a za njen dolazak najzaslužniji su producenti koji su angažovani na ovom projektu, navodi B92.

”Film je smešten u sličan ambijent kao i moje debitantsko ostvarenje ‘Ederlezi Rajzing”, a postoji mogućnost da za deo produkcije bude zadužena i mala produkcijska kuća iz Srbije”, kazao je Bodroža.

Scenario za Auroru napisali su mladi Piter Bridžis, Tobi Gibson (franšiza “Lego Movie”) i Stjuart Villis (“Restoration”).

Kompanija “Arclight”, predvođena Garijem Hamiltonom, udružila je snage sa Džordanom Gertnerom (“Spring Breakers“) i Tobijem Gibsonom kako bi producirala i finansirala film.

“Još nemamo tačan datum početka snimanja, ali izvesno je da će se to dogoditi ove godine u Beogradu. Kada Megan Foks dođe u Srbiju, biće do jedan od najvažnijih datuma za našu kinematografiju”, kaže Bodroža.