LENA KOVAČEVIĆ potpisala ugovor sa agencijom PASION TURCA

Naša poznata i međunarodno priznata džez pevačica Lena Kovačević zvanično je postala deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca kao muzičar sa Balkana. 

Pasion Turca sa sedištem u Madridu i Istanbulu sarađivala je i sarađuje sa brojnim velikim umetnicima širom sveta, među kojima su Lara Fabian, Mariza, LP, Boney M, Bonnie Tyler, Monica Molina, Dulce Pontes, Kool and The Gang, Loreena McKennitt, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Paco de Lucía, Pink Martini, Strauss Festival Orchestra, The Weather Girls…

 

Tim povodom Lena se pojavila u televizijskim vestima u Turskoj, kao deo podrške međunarodnih umetnika kampanji kućnog karantina.

Na televiziji Beyaz, u udarnom večernjem terminu, pojavilo se nekoliko svetskih umetnika iz Španije, Amerike, Portugala, Francuske koji su pružili podršku opštem pozivu da se ostane kod kuće.

Među svim umetnicima, ovaj poziv sa Balkana uputila je Lena. Pored Lene tu su se našli i The Weather Girls, Monica Molina, Cristina Branco, Cecilia Krull, Viktor Laslo i mnogi drugi.

FOTO: Andrea DAMNJANOVIĆ