NA BEER FEST SAMO UZ POTVRDU ILI NEGATIVAN TEST

Tokom pet dana, festival će ugostiti više od 60 bendova na dve festivalske bine, a prvi dan je rezervisan za Bijelo dugme, naveli su organizatori.

Program festivala će svakog dana počinjati u 19.30 a ulaz je besplatan.

Nakon Gorana Bregovića, na “main stage”-u nastupaće Galija, Tap 011 i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, a potom 19. avgusta dolaze Kerber, Repetitor, Marčelo, Moreuz, Balkanika, Ateist rep i Ortodoks Kelts.

Na glavnoj bini Bir festa 20. avgusta biće pevačica Tanja Jovićević i njen bend, Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, I-plej, Obojeni program i S.A.R.S.

Za petak u ponoć 20. avgusta najavljen je i poseban dogadjaj u vidu svojevrsnog muzičkog vatrometa koji je pre Srbije videla samo Francuska. dok 21. avgusta nastupaju Električni orgazam, Sanšajn, Nikola Vranjković, Divlje jagode, Del Arno bend, Ju Grupa i Neverne Bebe.

Na zatvaranju beogradskog festivala 22. avgusta sviraće Van Gog, Kiki Lesendrić i Piloti, Kanda Kodža i Nebojša, Đura i mornari, Atomsko sklonište, Nikola Čuturilo i Artan Lili.

Posetioci će na ulazu morati da pokažu dokaz o kompletnoj vakcinaciji (primljene obe vakcine) ili negativan PCR ili antigenski test.

Posetiocima manifestacije, kako je navedeno, predstavljeno je svih ovih godina više od 500 različitih pivskih brendova, iz zemlje i iz inostranstva, a i ovaj put se može očekivati bogat asortiman piva.

Iz Uprave saobraćajne policije za RTS najavili su da će biti pojačana kontrola saobraćaja