NARODNO POZORIŠTE vam POKLANJA HIT PREDSTAVE

 

Ako u ovo suludo vreme može biti dobrih vesti – onda je svakako odluka Narodnog pozorišta u Beogradu da krene sa besplatnim video-strimingom predstava sa svog repertoara – sjajna vest za sve one koji vole daske koje život znače. 

Od srede, 18. marta, Narodno pozorište iz Beograda počinje upravo sa besplatnog striminga svojih predstava: pozorišnih, baletskih i muzičkih.

Jedna želja je vodila ljude iz Narodnog pozorišta da ovo urade: želeli su da publika u svojim domovima za vreme epidemije korona virusa može da uživa u različitim komadima. Uz to, na taj način će publika ne samo iz cele Srbije, već i naša dijaspora, moći da uživa u vrhunskim ostvarenjima naših teatarskih umetnika.

Prva predstava na repertoaru koju će Narodno pozorište emitovati putem interneta je Bela kafa Aleksandra Popovića, u režiji Milana Neškovića i biće prikazana u sredu 18. marta u 21 čas.

13 thoughts on “NARODNO POZORIŠTE vam POKLANJA HIT PREDSTAVE

  1. Svaka cast svim kompletnom timu pozorista, bozanstveni ste, puno Vam hvala na ovako lepom gestu.

  2. Potez je fantastičan. Ovakvi potezi nam pomažu da opstanemo, posebno mi koji smo u kućnom pritvoru. Koliko brinemo o fizičkom, toliko moramo da brinemo i o mentalnom zdravlju, a ovakvi potezi nam u tome pomažu. Jedno iskreno i veliko HVALA!

  3. Odusevljena sam bila kad sam dobila ovu informaciju. Odgledala sam po drugi put ovu izuzetnu pretstavu.
    Hvala, hvala, hvala!!!!!!

    1. Drago nam je da smo Vam pomogli i ulepšali par sati Vašeg dana. Vas molimo da svojim prijateljima skrenete pažnju na postojanje našeg malog portala.

  4. Fantasticno, prava odluka! Mnogo ce nam znaciti u karantinu! Hvala.

Comments are closed.