NAŠ UREDNIK Aleksandar Bećić ČITA SVAKOG DANA po jednu svoju priču

Poželeli smo da vam još nešto poklonimo. I zato smo vam poklonili još jednu priču. Ovaj put – u audio formatu. Ako želite da se odmorite od kompjutera, ako vam se ne čita, ili ako imate nekoga ko je slabovid, predlažemo vam da mu pustite ovu priču. Jer, pisao je – naš glavni i odgovorni urednik.

Znamo, nije snimljena na najbolji mogući način, ali – slušajte kvalitet priče, a ne snimka. Uživajte:

Radi se o priči Aritmija, prvoj u još uvek neobjavljenoj zbirci “Alfabet ljubavi i smrti” našeg urednika. Za one koji su manje upućeni u naše biografije, da kažemo: Na našem čelu nalazi se Aleksandar Bećić, novinar, PR menadžer i pisac.

Ako možete da nam tehnički pomognete, kako bismo na bolji način snimili i ostale priče, javite nam na kultura381@gmail.com ili na redakcija@kultura381.com.

Aleksandar je do danas objavio dve zbirke pesama (Pisma Starom Gospodinu i Bajka za bivše štitonoše), četiri dramska teksta (Telefon (Poruči ubistvo telefonom), Sin domaćeg izdajnika, Partija bivših i Pod šljivom) kao i tri romana (Svi naši razvodi i ostale porodične priče, Evo zašto te volim i Prvi čin).

Što se tiče uredničkog staža, Aleksandar je profesionalno u novinarstvu od 1986, kada je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine radio na RTV Sarajevo, a potom u studentskom magazinu Valter. Aleksandar je obavljao sve novinarske, voditeljske i uredničke poslove u medijima u svom rodnom gradu, Sarajevu i Beogradu.

Osim toga, Aleksandar je radio i kao CORA i PR menadžer za BAT u Sarajevu, kao i u kancelariji Prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića i u Adria Media grupi do 2018. kada se u potpunosti posvetio kreativnom pisanju.