NBG: NAMA OSTAJE SAMO PUNK

Kultni beogradski punk-rock band NBG promovisaće svoj novi album “Nama ostaje samo punk” u četvrtak, 27. februara. 

Tokom promocije, koja će biti održana u 18 sati u Multimedia Music Record Storu u Sremskoj 2, biće premijerno prikazan i video spot za pesmu “Osuđen na bes”.

Interesantno je da u spotu NBG četvorke gostuje i Boban Petronić, frontmen grupe Ritam nereda.

 Album “Nama ostaje samo punk” je snimljen u studiju “Klinika Petrović” BIGZ, u maju 2019.godine, a produkciju albuma, kao i za prethodno izdanje “NBG 100%” potpisuje Ivan Petrović.

Na CD-u, objavljenom za izdavačku kuću Multimedia Music, nalazi se trinaest numera. Aranžmane, tekstove i kompozicije potpisuju Aleksandar Karapandžić, Boris Volak, Saša Vlajsović i Vladimir Markoski, uz bonus numeru, obradu pesme “Nove Godine”, grupe “U Škripcu”.

Pesme su nastale u poslednje  tri godine, kada smo se ponovo okupili i vratili na scenu“ objašnjava bend i dodaje: „Naša neiscrpna tema je priča o pojedincu, vremenima i vremenu u kom se nalazimo i živimo, nepravda i bolje sutra.

Na albumu se kao gosti pojavljuju Boban (Ritam Nereda), Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy), Saša Knežević (ex Revolveri), prijatelji benda NBG čiji rad i posvećenost članovi benda poštuju i podržavaju.

Album možete kupiti  u prodavnicama Multimedia Music (MULTIMEDIA MUSIC STORE u Sremskoj 2 ili  u knjižarama Vulkan) ili putem sajta www.multimedia-music.com.

Dođite na promociju našeg novog albuma “Nama ostaje samo punk”. Da se družimo, slušamo novi album i premijerno pogledamo naš novi video spot za pesmu ‘Osuđen na bes’“  poručuje NBG i poziva vas da 27.februara  u 18h dođete do Sremske 2 u  Multimedia Music Record Store!