NOVA POSLASTICA ZA NAJMLAĐE

Animirana poslastica za najmlađe, ali i sve koji su ostali deca u duši, film “NAPRED” (ONWARD) predstaviće nam svet prepun vilenjaka, jednoroga, neobičnih i divnih stvorenja i magije, odiše ljubavlju i najiskrenijim emocijama!

Zbog toga ne treba propustiti specijalnu priliku da se uživa u ovoj prelepoj priči, a koja se prikazuje na jedan poseban dan, koji se javlja svake četvrte godine i pruža nam dodatno vreme sa ljudima koje volimo!

Dodatnih 24 sata magije omogućuje svima da animiranu avanturu “NAPRED” (ONWARD) pogledaju 29. februara u odabranim bioskopima!

Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope, na redovni repertoar stiže 5. marta ove godine i to u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

Svečana premijera filma biće održana u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u subotu 29. februara u 18 časova. 

Projekciji, koja će biti sinhronizovana, prisustvovaće sjajni glumci koju su učestvovali u oživljavanju likova: Vladan Milić, Boris Pingović, Marko Marković, Maja Odžaklijevska, Saša Sinđelić, Goran German, Katarina Radović i drugi, kao i reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Loony.

Ne propustite priliku da se družite sa glumcima, zabavite se uz ovu sjajnu filmsku priču ali i na specijalnom zidu želja podelite sa svima ono o čemu maštate. Jer snovi se i ostvaruju!