ODLOŽENA PREMIJERA NOVOG DOMAĆEG FILMA “JEDINI IZLAZ”

Zbog promene radnog vremena bioskopa u celoj Srbiji, premijera filma „Jedini izlaz“ reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, neće se, kako je planirano, održati 2. decembra, saopštio je danas distributer Art Vista.

Kako dodaju, novi termin premijere i početka distribucije biće objavljen kada se steknu povoljniji uslovi za rad bioskopa u Srbiji.

Ovo je drugi put da epidemija korona virusa odlaže premijeru ovog ostvarenja, koje od proleća čeka da se steknu uslovi za njegovo bioskopsko prikazivanje.

 

„Autorska i glumačka ekipa filma, kao i distributer Art Vista, zahvaljuju se na razumevanju i strpljenju svima koji su želeli da gledaju film „Jedini izlaz“ i nada se da će uskoro imati prilku da u njemu uživaju na velikom platnu“, navode u saopštenju.

Film se dešava danas, tu negde: Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

FOTO: Promo