ONLINE KONCERT ALICE IN WONDERBAND 17. JUNA

Prvi onlajn koncert muzičke i pozorišne trupe Alice in WonderBand će se održati 17. juna u 21 h preko onlajn platforme Artist Lockdown iz Londona.

“Većina svetskih muzičara se odlučuje da na ovaj način nastavi kontinuitet i kontakt sa publikom, pa smo i mi odlučili da to učinimo”, kaže Ana Vrbaški, spiritus movens ovog novosadskog multimedijalnog umetničkog dueta:

“Svi koji su prethodnih meseci provodili vreme u karantinu, sada treba da se sete umetnika koji su nesebično delili svoje sadržaje i da ih podrže, a posebno nezavisne, samostalne umetnike”, zaključila je.

Koncert predstavlja tradicionalnu muziku iz Srbije i zemalja Balkana u novim aranžmanima kroz spoj telesnih perkusija i pevanja: kulturna baština ovog podneblja izvedena na neposredan, uzbudljiv i nesvakidašnji način.

Grupa Alice in WonderBand je uspešno nastupala u Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Italiji, Turskoj, zemljama regiona i Srbiji.

Pesme iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Bugarske, Rumunije, Albanije, Mađarske kroz melodije, ritmove, ali i tekstove, opisuju karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima.

Karte za koncert je moguće kupiti elektronski klikom na ovu rečenicu koja sadrži link ka događaju.

Registracija je jednostavna i u svega nekoliko koraka dobijate pristup koncertu koji se na platformi održava od 21 do 22 h 17. juna. Ulaznica se plaća po uređaju, a ne po osobi.

FOTO: SNP / Saša Vukićević