ORTODOKS KELTI U BAŠTI KLUBA FEST U ZEMUNU

Orthodox Celts nastupiće, prvi put u svojoj karijeri u bašti kluba Fest, u subotu, 26.septembra!

Biće to prva svirka ovog benda nakon što su zbog dobro poznatih razloga morali da otkažu koncert za St.Patrick’s Day, kao i otkazanih nastupa na Beer Gardenu i Beer Festu!

Sviraćemo svaki sledeći koncert kao da je poslednji!” kažu Kelti i najavljuju ovaj koncert kao poseban, iz mnogo razloga: “Prvi put u Zemunu u 21.veku i prvi put u legendarnom Festu! Orthodox Celts na jedinom, ekskluzivnom koncertu u Beogradu u 2020.godini!

Bend koji postoji od 1992.godine do sada je izdao pet studijskih albuma, veoma su koncertno aktivni i smatraju ih jednim od najboljih koncertnih grupa na ovim prostorima zbog energije koju dele sa svojom publikom.

Svojim furioznim i eksplozivnim nastupom, kao i posebno emotivnom interakcijom sa publikom, sigurno će i ovim nastupom oduševiti fanove u Zemunu! Negujući tradiciju irske muzike, Celtsi predstavljaju prepoznatljivu pojavu, jedinstvenu na ovim prostorima.

Upravo iz tog razloga, bend je jedna od najvećih koncertnih atrakcija, što potvrđuju svakim nastupom.

Ne propustite jedinstvenu koliziju kultnog kluba i kultnog benda, dođite u baštu kluba Fest u subotu, 26.septembra!  The Celts Strike Again!

Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest kao i u Felix Shopu (TC Sremska).

FOTO: Uroš Žunić