OVOG VIKENDA U BARUTANU STIŽE LEHAR

Treći vikend sedme sezone kultne Barutane, na Kalemegdanu, posvećen je prvom stranom gostovanju u Beogradu, kada je reč o izvođačima sa svetske elektronske scene. U petak 19. juna, Lehar,  jedan od producenata i di-džejeva sa Solomunove izdavačke kuće Diynamic, nastupiće po prvi put  u ovom beogradskom letnjem klubu.

Lehar je poznat po emotivnim kompozicijama i setovima, a za sebe kaže da i dalje uspeva da sačuva mladalačku strast prema muzici i žurkama.

Njemu će se pridružiti mladi Coeus, kojeg nazivaju draguljem srpske elektronske muzike, polovina avangardne, andergraund grupe muzičkih kreativaca – Kolektiv Base, u sastavu Fluid Zbodi  i X-am, kao i gost iz Sarajeva – Luka Čikić, koji se nedavno pridružio Garden of Dreams ekipi.

„Ne postoje reči kojima mogu objasniti koliko sam uzbuđen i koliko sam dugo čekao da puštam muziku na pravom nastupu… Draga publiko, jedva čekam da se ponovo vidimo  i plešemo zajedno u Barutani. Siguran sam da će biti nezaboravno!“ – poručuje Lehar beogradskim klaberima, uoči svog gostovanja.

 

Naredne večeri, u subotu 20. juna, klabere će zabavljati neki od omiljenih regionalnih umetnika. Kristijan Molnar, poznat po svojim allnighter-ima, radijskoj emisiji Kristalizacija, ali i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike.

Molnar nam sprema specijalni b2b set sa nagrađivanim i trenutno najtraženijim bosanskohercegovačkim di-džej dvojcem – After Affair, koji stoje iza koncepta Garden of Dreams.

Njima će se pridružiti domaći multitalent Runy – izdavač, promoter, di-džej i producent, koji je poslednje dve godine obeležio serijom nastupa u klubovima i festivalima u regionu.

Pojedinačne ulaznice su dostupne putem Cooltix onlajn platforme, kao i na svim Gigs Tix i Ticket Vision prodajnim mestima, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

Krajem juna meseca, brazilski tehno superstar Victor Ruiz, autentičan umetnik prepoznatljivog zvuka, debitovaće u Barutani.

Nastup nekadašnjeg rokera, koji sada neguje jedinstven futuristički ton, koji je istovremeno uzbudljiv i plesan, zakazan je za petak 26. jun.