PANDEMIJA ZAUSTAVILA SNIMANJE NAJNOVIJEG FILMA O BETMENU

Kada je Met Rivs, holivudski reditelj, početkom februara postavio na svom Twitter profilu fotografije sa prvog dana snimanja novog dela sage o Betmenu, obožavaoci najpoznatijeg šišmiša na svetu su bili oduševljeni. 

Oduševljenje je trajalo sve do 13. marta, kada je otkriveno kako će izgledati Betmenov automobil, koji vozi Robert Patison, zvezda filmova iz Sumrak sage. A onda je usledio (ne)očekivani udarac: Warner Bros je saopštio da se rad na novom filmu – odlaže na 15 dana.

Istini za volju, nema previše razloga za brigu ili paniku, jer ovo dvonedeljno zaustavljanje ne bi trebalo da odloži već zakazanu premijeru filma koji bi pred gledaocima u Holivudu trebalo da se pojavi 25. juna 2021.

Uz Roberta Patisona u ulozi Brusa Vejna, fatalnu Ženu mačku će u ovom filmu glumiti ćerka poznatog pevača Lenija Kravica, Zoi, a Kolin Farel će biti Pingvin.

Preostala dva potencijalna blokbastera studija Warner Bros – Matrix 4 i Kralj Ričard još uvek se snimaju prema predviđenom rasporedu: Najnoviji deo sage o Neu i Triniti snima se trenutno u Berlinu, a snimanje filma o Kralju Ričardu je trenutno zaustavljeno – zbog loših vremenskih uslova.

Uz Betmena, na čekanju je snimanje novog dela filmske franšize “Park iz doba Jure” – Dominion.