PETAK, 27 MART PAMTIĆEMO KAO DAN ONLINE UMETNOSTI I KULTURE

Zaista, ko god je želeo da u petak, 27. marta uživa uz kompjuter, mogao je da zaista bude zadovoljan: Ljubitelji ozbiljne muzike slušali su Beogradsku filharmoniju, oni koji vole pozorište uživali su uz nezaboravnog Radovana III i Zorana Radmilovića, a ljudi koji vole sedmu umetnost – mogli su da prate MOJ OFF FESTIVAL i gledaju film Romana Polanskog. 

Sajt mojoff.net je u petak naveče bio jedan od najposećenijih u Srbiji usled čega je na kratko bio onemogućen pristup novim gledaocima. Film Romana Polanskog „Optužujem“ koji je sinoć u 21h svečano otvorio prvi besplatni online Filmski festival MOJ OFF,  želelo je da pogleda preko 50.000 posetilaca!

Iako je kvar ubrzo otklonjen i film  je bilo moguće pogledati do 03h ujutru sa više omogućenih online festivalskih projekcija, u znak zahvalnosti, ali i izvinjenja poštovanim posetiocima, zbog privremene nedostupnosti filmu, OPTUŽUJEM će po odluci organizatora festivala, biti repriziran u čak tri nova termina.
PRVA REPRIZA: 2. Aprila u 9h
DRUGA REPRIZA: 6. Aprila u 9h
TREĆA REPRIZA: 10. Aprila u 21h
Važna napomena za korisnike sajta mojoff.net  je da:
Usled velike posete i gustine internet protoka, sve festivalsku projekciju možete pokrenuti bilo kada u roku od 30 min od početka filma. Ovo će važiti za svaki film na programu festivala, koji će trajati do 10. aprila.
Svi koji budu želeli da pogledaju film po izboru u terminu prikazivanja filma u toku dve nedelje festivala trajanja festivala, to mogu da učine jednostavno. 
  • Ukucajte mojoff.net
  • Ulogujte se na sajt ( u gornjem desnom uglu  “ULOGUJ SE”)
  • Kliknite na dugme “BIOSKOP”
  • Ostanite na stranici BIOSKOP gde klikom na play zauzimate svoje mesto u “bioskopu” i jednostavno samo čekajte da film počne
  • Nakon kratkog bloka reklama nije potrebno da radite ništa već da uživate u filmu
Podsetimo, MOJ OFF je zajednički projekat Kombank Dvorane, Cine granda, Vilin grada i MCF MegaCom Filma, nastao uz podršku BeotelNet ISP-a i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije