POGLEDAJTE SPOT NBG-a OSUĐEN NA BES

 

Beogradska punk-rock grupa NBG objavila je video spot za pesmu „Osuđen na bes“ u kojoj se kao gost pojavljuje Boban Petronić, frontmen benda Ritam Nereda.

Na promociji albuma „Nama ostaje samo punk“ održanoj u prostorijama Multimedia Music Record Store, mnogobrojni fanovi i prijatelji benda kao i prisutni predstavnici medija, imali su priliku da premijerno pogledaju novo video ostvarenje grupe NBG koje prati njihovo najnovije izdanje.

U pitanju je spot za pesmu „Osuđen na bes“ na kojoj gostuje Boban Petronić, frontmen grupe Ritam nereda.

Onog trenutka kada smo napravili pesmu videli smo Bobana kao gostujući vokal. Poslali smo mu snimak, njemu se svidela i uradio je vokale“ kažu članovi benda i dodaju da su izuzetno zahvalni što je Boban prihvatio poziv i srećni što se ova saradnja ostvarila: „Velika je čast imati takvog drugara, čoveka i muzičara kao gosta.

Režiju spota, kao i montažu potpisuje Vladimir Jakšić, iza kamere je bio Boško Dimitrijević a kadrovi su snimljeni u OŠ „20.oktobar“ u Bloku 70.

Pesma „Osuđen na bes“ jedan je od vodećih singlova sa albuma „Nama ostaje samo punk“ nedavno objavljenom za izdavačku kuću Multimedia Music.

Snimljen je u studiju “Klinika Petrović” BIGZ, a produkciju albuma potpisuje Ivan Petrović.

Na CD-u se nalazi trinaest numera, a kao gosti na izdanju, pored Bobana Petronića, pojavljuju se i Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy) i Saša Knežević (ex Revolveri). 

Album je dostupan  u prodavnicama Multimedia Music, u knjižarama Vulkan ili putem sajta www.multimedia-music.com.