POZNATI HEDLAJNERI OVOGODIŠNJEG ARSENAL FESTA

Placebo u Šumadiji! 

Kultni bend Placebo otvoriće 24. juna Arsenal Fest u Kragujevcu. Već sutradan, 25. juna na glavnoj bini je i jedan od planetarno najpopularnijih pank rok bendova Sum 41!

Placebo gitariste i pevača Brajana Molka i basiste Stefana Olsdala, prepoznatljiv po androginom izgledu i stavu, po jedinstvenom, gnevnom spoju alternativnog popa, panka, gotike, grandža i glam roka u hitovima poput “Every You Every Me”, “The Bitter End”, “Special Needs” i “Song To Say Goodbye”, sa sedam albuma prodatih u preko 12 miliona primeraka širom sveta, dolazi prvi put na Arsenal, kao hedlajner 24. juna na Main Stage-u.

Sum 41 predvođen pevačem, gitaristom i glavnim autorom Derikom Viblijem biće hedlajner Arsenalovog Main Stage-a 25. juna. Publika u Kragujevcu imaće priliku da prva u Srbiji uživa u nastupu benda iz Kanade, čijih čak pet hitova na Jutjubu beleže preko 50 miliona pregleda – “In Too Deep” je dostigao čak 156 miliona, “Fatlip” 99 miliona, a prate ih “Still Waiting”, “With Me” i “Pieces”.

Na Arsenal Festu nastupaju i 26. juna Dubioza kolektiv, Djaikovski (Kiril Džajkovski) i Still Corners, kao i veliki broj stranih i domaćih izvođača čija će imena biti uskoro saopštena.

VAŽNO!  Od 6. marta komplet ulaznica za četiri večeri biće 3.500 dinara. Od tada karta za 24. jun biće 2.000 dinara, za 25. jun, 1.500 dinara, za 26. jun 1.200 dinara, a za završno veče 27. jun 1.500 dinara.