PRODAJNA IZLOŽBA IGORA KORDEJA U KROKODILU!

Svetski poznat strip crtač Igor Kordej u utorak 8. juna u 18. časova otvoriće u KROKODILovom Centru svoju samostalnu prodajnu izložbu nakon koje će razgovarati pred publikom sa piscem Igorom Štiksom! 

Pravo iz arhive Igora Kordeja stižu nam radovi koji godinama bukte internacionalnom scenom, ruku pod ruku s delima koje će publika prvi put imati priliku da vidi u okviru ove izložbe.

“Seks bez nasilja” predstavlja kolekciju više od dvadeset radova iz opusa ovog umetnika, izrađenih u raznim stilovima i tehnikama tokom više decenija njegove karijere.

Senzualne scene iz paralelnih dimenzija, erotizovani kadrovi fantastičnih svetova, prizori iz budoara mašte – ovi neverovatni, često i provokativni crteži, koje ćete do početka septembra moći da vidite na zidovima KROKODILovog Centra, transportovaće vas pravo u središte imaginacije Igora Kordeja.

KROKODILov Centar poziva žitelje glavnog grada, ali i ljubitelje umetnosti da im se pridruže na otvaranju prodajne izložbe “Seks bez nasilja”, kao i da do početka septembra iskoriste priliku i obezbede sebi printove omiljenih radova Igora Kordeja s potpisom autora.

Broj gostiju je ograničen, rezervacije se vrše putem email adrese office@krokodil.rs, a nošenje maski u prostoru je obavezno.

naslovna fotografija: Balkan Insight