PROMO TURNEJA RIKATAKA NEW BALKAN RHYTHM

Neumorni novosadski muzičko-plesno-glumački duet Alice in Wonderband najavio je da kreće na koncertnu turneju tokom koje će promovisati svoj novi album RikaTaka, New Balkan Rhythm. 

Ovaj kreativni dvojac gostovaće 3. februara u Kulturnom centru Zrenjanin, 10. februara u Silosima u Beogradu, dok će termini za druženja u Rumi, Bečeju, Aleksincu i Nišu biti uskoro objavljeni.

U martu Alice in Wonderband gostuje 3. 3. u pozorištu Dobrica Milutinović u Sremskoj Mitrovici, 23. 3. u Narodnom pozorištu Sombor, a dan kasnije u Kulturnom centru Pančevo.

Tokom marta put će ih voditi i u zemlje regiona, tokom koje će gostovati u Banjaluci (BiH), Kninu i Koprivnici (Hrvatska), te u Ljubljani (Slovenija). U aprilu bi trebalo da naprave segment turneje u Crnoj Gori.

Amir Misirlić, poznati bosansko-hercegovački novinar bio je oduševljen novosadskim duetom:

“…Prilično sam skeptičan kad negdje naiđem na takve najave novog i drugačijeg. Samo što skepsa ne treba da nas spriječi da se lično osvjedočimo koliko istine ima u tim i takvim najavama. Ponekad se čak to i isplati. Ponekad se, baš isplati. E, tako mi se desilo sa novosadskim sastavom, bendom, projektom, ekipom, duom (ne znam kako ih nazvati a da se cjelina njihovog djelovanja objasni jednom rječju) „Alice In Wonderband“. Možda je to baš ta tražena riječ. Čudesni bend. Ili čudo od benda. I u oba slučaja bit ćete u pravu kako god to preveli”, napisao je jedan od najpoznatijih novinara kulture u BiH.

Branimir Lokner je, pišući za TMM konstatovao da “Alice in WonderBand, Ane i Marka, zaokružuje na neki način njihovo umetničko delovanje i uvodi ih na teritoriju gde su zvučni i stilski izazovi veliki, nepredvidivi, ali samim tim prostor za traganjima i zvučnim istraživanjima postaje beskonačan i nesaglediv”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *