SPRINGSTIN POKLONIO FANOVIMA KONCERT (VIDEO)

Legendarni rok-muzičar, Brus Sprinstin poklonio je svojim fanovima koji se bore sa pandemijom korona virusa koncert iz Hajd Parka, održan 2009. 

Springstin je poznat po humanitarnim svirkama i akcijama, kao i po svojoj fondaciji za pomoć soul muzičarima, među kojima su neki od njih zbog loših ugovora bili dovedeni na prosjački štap.

“Vežbajte držanje odstojanja u društvu i gledajte ovo iz udobnosti svoje kuće”, poručio je rok muzičar fanovima, navodi portal nova.rs.

Springstin je na svoj sajt postavio kompletan koncert održan 28. juna 2009. godine pod nazivom “London Calling: Uživo iz Hajd parka”, u okviru evropske turneje na kojoj je predstavljen album “Working On a Dream”. Međutim, pored pesama sa tog albuma, “Gazda” i njegov E-Street Band na koncertu su izvodili i neke od najvećih hitova, poput “Badlands”, “Night”, “The Promisedland” ili “Born To Run”.

Kao gost na koncertu pojavljuje se i Brajan Falon (Gaslight Anthem) na “No Surrender”, zajedno sviraju i “London Calling” grupe Clash, a gost je i legendarni Džimi Klif na “Trapped”.

“Prvi put ovo radim, a naš koncert iz 2009. je eksplozivan”, dodao je Sprinstin.

Izvor: nova.rs