SREĆAN DRUGI ROĐENDAN KOMBANK DVORANE

Kombank Dvorana obeležila je drugi rođendan. Silom prilika – umesto živog događaja, svoj praznik zaposleni u ovom objektu kulture i umetnosti obeležili su – poštujući parolu #ostanikodkuće.

Na You Tube kanalu Kombak Dvorane 28. aprila prikazan je koncert svetski priznatog pijaniste klasične i elektronske muzike Frančeska Tristana i Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je pre dve godine i svečano otvoren objekat, posle  deset meseci rekonstrukcije.

Kulturni život Beograda nastavio je i tokom 2020. godine da živi u ambijentu modernizovanom po svetskim standardima.

Kombank Dvorana je i tokom ove godine obogatila svoj repertoar kulturnih dešavanja, doprinoseći oživljavanju duha prošlih vremena i nastanku novih uspomena.

Beograđani su nastavili da uživaju u raznolikim sadržajima za sve generacije, a svaki osmeh posetilaca duboko je urezan u mapu sećanja i tradicije nastavljene na mestu Dvorane Doma sindikata.

Samo tokom 2019.  godine Kombank Dvoranu je prisustvujući najrazličitijim sadržajima od koncerata, predstava, kabarea, pa preko  stan up show-a i drugih kulturno- umetničkih i zabavnih sadržaja posetilo oko 225.000 posetilaca iz zemlje, ali i inostranstva.

Takođe, bioskop Kombank Dvorana je tokom 2019. godine zabeležio ukupnu posetu od čak 228. 795 ljudi, dok je do marta 2020. bioskop posetilo 64. 788 ljubitelja filmova.

U  znak zahvalnosti svojoj  publici Kombank Dvorana je pripremila i poseban poklon. Naime, sto najvernijih filmofila dobilo je besplatan pristup filmovima na MOJOFF PLATFORMI na adresi mojoff.net .

Od osnivanja prvog besplatnog filmskog online festivala 27. marta ove godine, koji je ujedno označio početak rada sajta mojoff.net, pa do danas , platformu je posetilo 4.8 miliona  ljudi, dok je zabeleženo preko 300.000
pregledanih filmova.