STAND-UP SE VRAĆA U CENTAR BEOGRADA

Posle tri meseca pauze, stand up komedija vraća se u Jazz kantinu Lisabon Kombank dvorane. Veterani stand-up scene Srbije praviće vam društvo naredna dva vikenda!

Najpre će se publici pokloniti Srđan Olman i Srđan Jovanović koji će sa svoju stand-up predstavu Zdravstveni sistem igrati u petak 19. juna. Ovaj nastup biće protkan iskrenim životnim ispovestima u kojima se pronalazi svako od nas, obojen humorom i sarkazmom.

Pravi specijalitet očekuje nas 27. juna kada će u Jazz kantini nastupiti ŽENE KOJE PRIČAJU:

Pod sloganom ,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju” , 27. juna će prvi put u Lisabonu nastupiti Ana Zlatanović, Jelena Mandarić i Jagoda Jovanović. 

Srđan Jovanović je beogradski stand up komičar, glumac i pisac, poznat po filmovima Glavom kroz zid, Život i smrt porno bande, Srpska štampa.

Srđan Olman se stand-up komedijom bavi šest godina. Olman je pobednik TV show-a „Najbolji komičar Srbije“ iz 2014. godine. Engleski komičar Dave Thompson ocenio je Olmana kao veoma direktnog komičara koji često na brutalan način govori o svakodnevnim problemima.

Ana Zlatanović je u životu bila sve – branila je Srbiju od terorizma kao operater kontradiverzione kontrole aerodroma Nikola Tesla, slušala je žalbe korisnika u call centru i bila full time alkos. A kako je sve to izgledalo iz njene perspektive – dođite da čujete 27. juna.

Jelena Mandarić je u Zagrebu započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava.

Jagoda Jovanović je pre stand-upa  predstavljala svoju zemlju kao mlada diplomatkinja u Meksiku i Beču. Ovom prilikom želi da se zahvali svima koji su redovnim plaćanjem poreza državi omogućili da se ona tamo lepo provede. Najveće životno dostignuće joj je pet godina mlađi muž.