STUDENAC čeka da prođe pandemija KORONE

Dugometražni triler „Studenac“ po scenariju i u režiji Borka Brajovića Mračnog je spreman za premijerna prikazivanja i distribuciju, čim se epdemija virusa Covid-19 završi i život i u našoj zemlji vrati u normalu.

Radnja filma se odvija u jednom dragačevskom selu, u blizini Guče, gde živi Davor, mladić kao i mnogi drugi. Njegova životna priča naizgled i ne bi bila drugačija od dugih sličnih da nije rođen sa izuzetnim talentom za tenis

Međutim, život nas nekad dovodi u velika iskušenja iz kojih nije lako izaći.

Davorova priča počinje – ili se završava jednog oblačnog majskog dana kada lutajući po selu zastaje ispred stare seoske napuštene kućice odakle mu se gubi svaki trag…

Borko Brajović Mračni i Miroslav Huđec su producenti Studenca.

Autor muzike za ovaj film je Aleksandar Zavišin, a direktor fotografije Vladimir Arsenijević.

Za kameru je bio zadužen Dejan Blizanjac, za zvuk Stefan Petrović, dok se finalnim miksom zvuka bavio Lazar Dimitrijević. Montažer je Ratko Ubović, a za šminku je zaslužna Maja Vereš.

Uloge su odigrali : Predrag Vasović, Snežana Horvat, Nikola Bošković, Dunja Šegrt, Tihomir Stanić, Đorđe Erčević, Slaviša Čurović, Predrag Popović Pop, Ivan Milinković, Nenad Veličković Limun, Borko Brajović Mračni, Miroslav Huđec, Ðorde Brajović, Damjan Brajvić, Vladimir Stojković, Marko Ivan, Vladimir Jorgić, Teodora Kušić, Tamara Petrović, Magdi El Asrag, Rade Tatović, Maja Ilić, Sara Brajović,Viktor Popović, Janko Radišić, Gordana Jović.