SUNČEVA SESTRA U PRODAJI

Dugo iščekivani šesti nastavak svetskog bestseler serijala „Sedam sestara“ Lusinde Rajli stiže pred čitaoce!

„Sunčeva sestra“ nam donosi priču o Elektri, jednoj od šest usvojenih beba koje su odrasle u bogatstvu u izolovanom zamku u Švajcarskoj. Kad je njihov Tata Sol preminuo, ostavio je svakoj pismo i trag koji će ih odvesti do njihovog porekla. Elektru trag vodi od Menhetna do veličanstvenih afričkih ravnica.

Onima koji je ne poznaju čini se da je Elektra d’Aplijez žena koja ima sve. Budući da je svetski top-model ona je lepa, bogata i poznata. Ipak, njeno nestabilno psihičko stanje sada je dodatno uzdrmano smrću Tate Solta. Boreći se sa sopstvenim demonima Elektra se okreće alkoholu i drogama. Dok su svi zabrinuti za njeno zdravlje, Elektra prima pismo od neznanke koja tvrdi da je njena prava baka.

Lusinda Rajli savršeno spaja prošlost i sadašnjost i stvara uzbudljivu i emotivnu priču koja se čita u dahu.

Kao i prethodnim romanima, autorka nas prenosi u neko drugo vreme i predstavlja neku istorijsku ličnost. Odaje počast postignućima žena, naročito u prošlosti, kad je njihov doprinos toliko često bio u senci muškaraca. Veliča beskonačnu potrebu za ljubavlju i istražuje razorne posledice kad smo je lišeni.

Podsetimo, serijal „Sedam sestara“ zasnovan je na mitologiji Sedam sestara Plejada, dobro poznatom sazvežđu pored čuvenog Orionovog pojasa. Mnoga imena u serijalu su anagrami za likove iz legendi.

Lusinda Rajli je rođena u Irskoj i u detinjstvu je mnogo putovala, naročito na Daleki istok. Pošto se preselila u London, postala je glumica i radila na filmu, u pozorištu i na televiziji. Trenutno živi u Norfoku i u Francuskoj, s mužem i četvoro dece.

Roman „Sunčeva sestra“ možete pronaći od četvrtka 18. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

NASLOVNA FOTOGRAFIJA: FB profil autorke