SUZANA PERIĆ MEĐU NAJBOLJIM KREATORIMA SVETA (VIDEO)

Dizajnerka Suzana Perić svrstana je među najbolje svetske dizajnere na najgledanijem modnom kanalu na YouTube mreži, Fashion Channel, sa preko milion i po pretplatnika.

Predstavljene su čak dve Suzanine revije održane krajem 2019. godine, iz Beograda (Fashion Selection) i iz Milana (Mad Mood, Milano Fashon Week).

Na ovom kanalu nalaze se najbolje svetske revije poznatih dizajnera, među kojima su Viktorija Bekam, Oskar de la Renta, Tomi Hilfiger, Žan Pol Gotje, Armani, Vivien Vestvud i mnogi drugi, kao i najnoviji modni izveštaji sa najznačajnijih revija globano. 

Suzana Perić osvojila je nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera 2019. u Milanu, a ove godine održaće reviju “Passaporto” na Nedelji mode u Milanu na kojoj će nastupiti poznata srpska glumica Jelena Gavrilović.

Kao pobednica u kategoriji “Winner for Mad Mood” na „Serbia Fashion Week-u“, dizajnerka Suzana Perić po drugi put održava reviju na Nedelji mode u Milanu, ovoga puta uz podršku brendova Tesla voda i Coronita.

Reviju otvara Miss Universe Hrvatske, Barbara LjiljakKolekcija “Passaporto“ za jesen-zimu 2020/21 sadrži spektar boja od crvene do crne i bele, a pored odeće obuhvata i cipele i aksesoare.