SVI OČEKUJU KONCERT NEMANJE RADULOVIĆA SA BEOGRADSKOM FILHARMONIJOM

Približava se jedan od glavnih događaja filharmonijske koncertne sezone – nastup orkestra sa Nemanjom Radulovićem koji je zakazan za 4. februar 2022. godine na Kolarcu.

Pod palicom stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina, Nemanja sa Beogradskom filharmonijom izvodi čuveni Koncert za violinu i orkestar, Petra Iliča Čajkovskog.

Nakon spektakularnog koncerta u Beogradu i gostovanja u Moskvi u čuvenoj Sali „Čajkovski“ 2016. godine, Rajskin i Radulović će ponovo nastupiti zajedno, a filharmoničari će nakon nezaboravnog nastupa na prošlogodišnjem Bemusu, ponovo osetiti čast i ponos što dele scenu sa violinističkim megastarom, od skora i ekskluzivnim umetnikom čuvene izdavačke kuće Warner Classic.

Prodaja ulaznica počinje 31. januara od 10č na biletarnici Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) kao i preko filharmonijskog onlajn sistema. Zbog epidemijske situacije, koncert će biti održan u smanjenom kapacitetu dvorane Kolarca prema kovid restrikcijama. 

Za ovaj koncert, kao i za svaki nastup Beogradske filharmonije, važe mere za zaštitu zdravlja i borbu protiv pandemije koje podrazumevaju potvrde o kompletnoj imunizaciji, negativne testove ili dokaz o preležanoj bolesti.

FOTO: Marko Đoković