TIHO MESTO, MULAN i TROLOVI NA ČEKANJU!

Ulazak u bioskope trilera TIHO MESTO 2 (A  QUIET PLACE 2) Džona Krasinskog i Emili Blant odložen je zbog brige i rastuće pandemije virusa Corona.

Film je u naše bioskope trebalo da uđe 19. marta kada i u Velikoj Britaniji, a u SAD dan kasnije 20. marta.

Paramount još uvek nije odredio novi datum.

“Posle dužeg razmatranja i u svetlu razvoja trenutne situacije sa virusom Corona i restrikcija globalnih putovanja i javnih okupljanja, Paramount Pictures pomera start filma “Tiho mesto 2″ u bioskopima”, piše u izjavi koju je studio danas objavio.

“Verujemo i podržavamo gledanje filma u bioskopima, i jedva čekamo da ove godine, kada budemo imali bolji uvid u uticaj pandemije na globalno tržište, film prikažemo bioskopskoj publici.”

Krasinski je, takođe, izdao saopštenje koje kaže:

“Nešto na šta sam veoma ponosan jeste da kažu da je ovo film koji ljudi moraju zajedno da gledaju. S obzirom na okolnosti koje se brzo menjaju u svetu oko nas, jasno je da nije pravo vreme za to. Budući veoma uzbuđen da svi vi vidite naš film, sačekaću sa ulaskom u bioskope sve DOK SVI NE BUDEMO MOGLI da ga gledamo zajedno! Za zajednički izlazak u bioskop! Vidimo se uskoro!”

Animirani film TROLOVI – SVETSKA TURNEJA (TROLLS WORLD TOUR) takođe pomera datum početka distribucije.

Ako se stabilizuje situacija novi bioskopski start filma zakazan je za 16. april. Ukoliko do toga ne dođe (a nadamo se da se to neće dogoditi), o novom datumu distribucije bićete blagovremeno obavešteni.


Film MULAN (MULAN) koji nam stiže iz studija Dizni, čiji je početak distribucije bio zakazan za 26. mart, takođe pomera datum početka prikazivanja.

S obzirom na situaciju koja se brzo menja na globalnom nivou i zbog velike predostrožnosti, odlaže se bioskopski start filma “MULAN”. Kompanija Walt Disney veruje u neprocenjivo iskustvo gledanja filma u bioskopu, pa ćete o potencijalnom datumu 2020. godine biti naknadno obavešteni.

O odlaganju bioskopskog starta devetog dela Paklenih ulica pisali smo juče.