ZA MALIŠANE: TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA (VIDEO)

Premijera tople porodične animirane avanture Tajna izgubljenog kraljevstva održaće se u subotu, 22. februara u 16h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City.

Premijeri će prisustvovati impresivna glumačka ekipa koja je učestvala u sinhronizaciji ovog filma o ljubavi, nadi, veri u sebe i istrajnosti.

U glavnim ulogama slušaćemo Hadži Nenada Maričića, Jelenu Gavrilović, Bodu Ninkovića, Maju Odžaklijevsku, Dragana Vujića Vujketa, uz Marka Markovića, Dimitrija Nikolića, Milana Antonića, Slobodana Tešića, Nikolu Bulatovića, Đorđa Nikolića, Zdravka Savića i Nikolu Šurbanovića. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. 

Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima.

Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu.

Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins – našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin, odvešće vas na neverovatno putovanje u ovoj izvanredno animiranoj porodičnoj avanturi.

Karte za premijeru su u prodaji u bioskopu Cineplexx 4D Delta City ili putem sajta cineplexx.rs

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.