ZAKASNILI STE DA GLEDATE BALKANSKOG ŠPIJUNA? NIJE KASNO! (VIDEO)

Volite pozorišne predstave, a ne možete trenutno (zbog epidemije virusa Covid 19) da posetite daske koje život znače? Probajte da gledate i slušate legendarnu predstavu Balkanski špijun onlajn!

Ovu predstavu je na Božić pogledalo više od 100.000 ljudi posredstvom Mozzartovog Youtube kanala!

Do sada neviđenu postavu „Balkanskog špijuna“ čine: Dragan Bjelogrlić (Ilija Čvorović), Mima Karadžić (Đura), Vesna Trivalić (Danica), Branka Katić (Sonja) i Gordan Kičić (Petar Markov Jakovljević).

Svi oni briljirali su u prvoj zoom predstavi u Evropi!

Svakim šerom linka humanitarne predstave „Glumci i Mozzart za vas i glumce“, u prva 24 sata od emitovanja, do 8. januara u 20 časova, Mozzart povećava iznos donacije za pomoć Udruženju dramskih umetnika Srbije!

Zoran Kesić je kao narator doneo još smeha u akciji „Glumci i Mozzart za vas i glumce“, a ova moderna verzija, uzbudljiva i urnebesna kao avanture braće Čvorović iz drame Duška Kovačevića, biće dostupna na Mozzartovom jutjub kanalu do 9. januara u 20 časova.

Ova postava „špijuna“ odrekla se honorara da bi iznos bio što veći i bez ikakve nadoknade usred praznika vredno pripremala predstavu kakva još nije viđena u Evropi – u zoom formatu! Pogledajte kako je to izgledalo:

Svakim šerom predstave, u režiji Nemanje Ćipranića i produkciji Spotlight-a, Mozzart povećava fond solidarnosti za dramske umetnike čije je stvaralaštvo izuzetno pogođeno epidemijom korona virusa.

Kompletna ekipa i kompanija Mozzart pozivaju sve da šeruju i učestvuju u širenju lepe energije, ali i svesti o stanju kulture pogođene kovidom.

Glumci su se udružili da pruže podršku glumcima, a svi mogu da pomognu! Za solidarnost je potrebno samo podeliti lepu priču i link predstave!