ŽAO MI JE, ČEKAJU ME… U KNJIŽARAMA ŠIROM SRBIJE

Jael živi samo za svoj posao. Ona je izvrsni prevodilac i radi u renomiranoj agenciji. Život joj se svodi na sastanke i poslovne večere, i nema nimalo vremena za sebe. Ne haje čak ni za praznično opuštanje.

Jael svojim kolegama deluje zastrašujuće, udaljena je od porodice, i zanemaruje savete prijatelja. Gonjena slepom ambicijom, ubeđena je da donosi samo prave odluke.

Ipak, svet koji je stvorila preti da se rasprši kad joj prošlost pokuca na vrata.

Autorka bestselera „Srećni ljudi čitaju i piju kafu“ prodatog u više od 2 miliona primeraka i „Život je lak, ne brini“, Anjes Marten-Ligan u novoj knjizi „Žao mi je, čekaju me…“ donosi nam romantičnu priču o životnim izborima. Roman savršeno oslikava današnje vreme, a tema je vrlo aktuelna: prikazuje koliko smo svi rastrzani između porodice i posla, a nosi i poruku da ma koliko bili uspešni, važno je da pored sebe imamo nekog ko nas voli.

Ako tražite pravu knjigu za leto, „Žao mi je, čekaju me…“ pravi je izbor u kome mogu uživati i muškarci, ali će se u liku glavne junakinje prepoznati sve zaposlene žene i devojke.

Klinički psiholog Anjes Marten-Ligan ostvarila je svoj san i postala spisateljica. Objavila je devet romana do sada, a ovo je njen treći roman preveden na srpski jezik. Živi u Ruanu u Francuskoj.

Roman „Žao mi je, čekaju me…“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.