ŽRTVA 2.117 – NOVI HIT ROMAN JUSIJA ADLER – OLSENA!

Vulkan izdavaštvo predstavlja novi roman skandinavskog majstora trilera Jusija Adler-Olsena: Žrtva 2.117.

Internacionalni književni superstar, sa više miliona prodatih knjiga širom sveta, vraća se bestseler serijalu o Sektoru Q sa najzahtevnijim i najemotivnijim slučajem do sada.

U najnovijem izdanju, zastrašujuća međunarodna istraga otkriva složenu prošlost jednog od članova Sektora Q – zagonetnog Asada.

Nakon što je beživotno telo žene izbačeno na obalu Kipra, novine počinju da izveštavaju o žrtvi 2.117, jer je dve hiljade sto sedamnaesta izbeglica koja je izgubila život u vodama Mediterana.

S Asadom u centru, počinje odbrojavanje do krajnje katastrofe u srcu Evrope, napada koji je usmerio irački zločinac Galib.

U isto vreme, Sektor Q potresa smrt važnog kolege i očajnički pokušaji da spreče ubilačke nagone neprilagođenog tinejdžera koji krije identitet iza kompjuterskog ekrana.

Više od deset godina Asad je misteriozna sila prirode u Sektoru Q, ali niz zastrašujućih događaja dovodi ga u stanje potpunog rastrojstva.

U borbi za spas ljudskih života i rešavanje Asadove traumatične životne priče, Karl i ostatak Sektora Q prebacuju se u središte događaja, gde niko nije pošteđen donošenja drastičnih odluka i delovanja isključivo raspoloživim sredstvima.

Za sve ljubitelje skandinavskog noara izdavačka kuća Vulkan pripremila je specijalnu ponudu samo na na sajtu www.vulkani.rs. Kupovinom nove knjige Žrtva 2.117 nenadmašnog Jusija Adler-Olsena, čitaoci imaju mogućnost da kupe njegova ranija izdanja snižena upola cene!